Imrest OÜ on pereettevõte, mille eestvedajaks on perepea Imre - mees, kelle Imre toohoos pidev vajadus midagi oma kätega ära teha ning sügav huvi puidutöö ja -tehnoloogia vastu, on ta viinud mööblirestauraatori ameti juurde. Süvendatult sai teoreetilisi teadmisi ja 1996. aastal ka vastav kutse omandatud Tallinna Ehituskoolis legendaarse õppejõu Rein Tedrekulli käe all. Viimase eeskujust nakatununa teeb Imre oma tööd tohutu entusiasmi ja pühendumusega, vahel lausa pedantliku täpsusega ;) ning selle tulemuseks ei ole ehk alati kiireim töö, kuid kindlasti on garanteeritud tippkvaliteet.

Imre toohoos

Tänaseks on mehel restaureemisalaseid kogemusi vahelduva eduga kogunenud juba ühtekokku rohkem kui 11 aasta jagu ja kuigi teostatud tööde täpset arvu on raske kokku lugeda, siis kindlasti ületab see 800 piiri. Mitte küll kõiki, kuid olulisemaid jäädvustusi tehtud töödest saab näha meie kodulehel.

Kuna nõudlus meie teenuste järele kujunes üllatavalt suureks, sai asjade loomuliku jätkuna 2009. aastal tegevus ka juriidilise kuju. Imre juhendamisel löövad nõu ja jõuga aeg-ajalt ettevõtmistes kaasa ka abikaasa Kristi ning vajadusel isegi nende lapsed Andreas ja Berit. Suuremate tööde puhul palgatakse abijõude väljastpoolt.